Då var det dags för lillenyårsafton och snart är det dags att köra in på sista varvet 2012. Denna lillenyårsafton går lite i italienska tecken i vårt kök, på menyn står plockmat och på fatet ligger det en hel del charkuterier men även en skaldjursrätt har vi lyckats klämma in
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Vem vet kanske pluppar det upp mer recept under helgen. Fast mycket jag lagar , lagar jag utan recept. Här kommer receptet på PER MOBERGS VÄSTERBOTTENPAJ
Godkväll. I lördags hade vi en liten kräftskiva hemma. Det hör inte till vanligheterna då kräftor inte är någon favorit mer än hos vår 9-åring i familjen
Välkommen härliga vår och välkommen rabarbertider. I år har jag faktiskt egna rabarber i trädgården men i väntan på att de ska växa till sig fick det bli i ICA