förrätter

förrätter

Vårens enklaste förrätt

Vårens enklaste förrätt

8 skivor rökt lax. 250 gram sparris. smör. 1 dl creme fraiche. 1/2 citron, zesten. 1-2 msk finhackad dill. 1/2 rödlök, fint hackad
Tomatcarpaccio med burrata och hallon

Tomatcarpaccio med burrata och hallon

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 70 gram blandsallad , blandade späda gröna blad 5 st tomat(er) , blandade sorter och färger 3 msk Zeta Extra jungfruolivolja Fruttato Medio 1 paket Zeta Burrata , alt
Tomat med fromage frais och gräslök

Tomat med fromage frais och gräslök

Ingredienser Portioner. 4 2 msk pinjenötter 250 g miniplommontomater 50 g riven fetaost 1 dl naturell färskost 1/2 dl olivolja 1 vitlöksklyfta 1 dl finskuren gräslök Lägg till i inköpslistan