Maraboumousse med Daimcrunch 150 g Marabou mjölkchoklad 3 dl vispgrädde 3 äggulor 2 msk florsocker 1 förp daimchoklad (kulor) www.koket.se
Per Morbergs hjortronparfait 6 äggulor 1 dl florsocker 5 dl hjortron (eller 3 dl hjortronsylt) 6 dl vispgrädde ev färska bär, till servering www.koket.se
Gräddfilspannacotta med salt kola Pannacotta2 gelatinblad 3 dl vispgrädde 300 g kondenserad mjölk sötad 1 dl gräddfil 1 krm havssalt www.koket.se
Clementinpannacotta Ingredienser Portioner. 6 Clementinpannacotta 3 clementiner (3 clementiner motsvarar 1 tsk rivet skal och 1 dl pressad saft) 3 gelatinblad 4 dl vispgrädde 1 dl strösocker 1/2 tsk vaniljpulver Solroskrokant 25 g smör 3/4 dl strösocker 1 dl solrosfrön Garnering 2 clementiner 50 g mörk choklad färsk mynta Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Smör 5 www.ica.se
Ljus och mörk chokladmousse med chilihallon 3 dl vispgrädde. 10,5 dl vispgrädde. 1125 g ljusa chokladpellets. 11 äggula. 1125 g mörka chokladpellets www.koket.se
Äppelpaj med knäckig smuldeg | Mitt kök Sätt ugnen på 200 grader, smörj formen Skala och skiva äpplen i ca 3 mm tjocka skivor och lägg ner dem i formen tillsammans med hackade valnötter mittkok.expressen.se
Vit chokladpaj med färska jordgubbar 300 g Digestivekex, fint krossade. 1100 g smör, smält. 12,5 dl mjölk. 12,5 dl vispgrädde. 10,75 dl strösocker www.koket.se
Daimmarängtårta Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser Marängbottnar 4 st ägg 2 dl strösocker 0,5 tsk citronsaft 100 gram mörk choklad Fyllning 5 dl vispgrädde 2 tsk vaniljsocker 2 st dubbel Daim Köp receptet www.tasteline.com
Julgodis med endast 2 ingredienser Kladd i köket och brända kastruller. ”Jag kan inte göra julgodis”, kanske du har tänkt. Struntprat. Här kommer ett recept där endast två ingredienser behövs MalinsMat
Hallonmousse med grädde och färska hallon 250 g frysta hallon. 175 g kesella. 12 tsk socker. 12 dl lätt mjölk. 11,5 tsk gelatinpulver. 150 g färska hallon www.koket.se
SMASKIG EFTERRÄTT 100 gr vit blockchoklad. 12 dl creme fraiche. 12 limefrukter. 13/4 dl hallonsylt. 12 passionsfrukter. 1Citronmeliss www.matklubben.se
Knäckig äppelpaj 100 g margarin alternativt smör. 12 dl vetemjöl. 11 dl havregryn mittkok.expressen.se