efterrätter

efterrätter

Maraboumousse med Daimcrunch

Maraboumousse med Daimcrunch

150 g Marabou mjölkchoklad 3 dl vispgrädde 3 äggulor 2 msk florsocker 1 förp daimchoklad (kulor)
Per Morbergs hjortronparfait

Per Morbergs hjortronparfait

6 äggulor 1 dl florsocker 5 dl hjortron (eller 3 dl hjortronsylt) 6 dl vispgrädde ev färska bär, till servering
Clementinpannacotta

Clementinpannacotta

Ingredienser Portioner. 6 Clementinpannacotta 3 clementiner (3 clementiner motsvarar 1 tsk rivet skal och 1 dl pressad saft) 3 gelatinblad 4 dl vispgrädde 1 dl strösocker 1/2 tsk vaniljpulver Solroskrokant 25 g smör 3/4 dl strösocker 1 dl solrosfrön Garnering 2 clementiner 50 g mörk choklad färsk mynta Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Smör 5
Äppelpaj med knäckig smuldeg | Mitt kök

Äppelpaj med knäckig smuldeg | Mitt kök

Sätt ugnen på 200 grader, smörj formen Skala och skiva äpplen i ca 3 mm tjocka skivor och lägg ner dem i formen tillsammans med hackade valnötter
Daimmarängtårta

Daimmarängtårta

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser Marängbottnar 4 st ägg 2 dl strösocker 0,5 tsk citronsaft 100 gram mörk choklad Fyllning 5 dl vispgrädde 2 tsk vaniljsocker 2 st dubbel Daim Köp receptet
Julgodis med endast 2 ingredienser

Julgodis med endast 2 ingredienser

Kladd i köket och brända kastruller. ”Jag kan inte göra julgodis”, kanske du har tänkt. Struntprat. Här kommer ett recept där endast två ingredienser behövs
SMASKIG EFTERRÄTT

SMASKIG EFTERRÄTT

100 gr vit blockchoklad. 12 dl creme fraiche. 12 limefrukter. 13/4 dl hallonsylt. 12 passionsfrukter. 1Citronmeliss
Knäckig äppelpaj

Knäckig äppelpaj

100 g margarin alternativt smör. 12 dl vetemjöl. 11 dl havregryn