Ingredienser200g fläskkött, exempelvis fläskfilé eller skinkschnitzel½ röd paprika½ gul paprika50g champinjoner1 gul lök1 vitlöksklyfta1 msk mango chutney400ml kokosmjölk1 tsk sambal oelek1 tsk soyaSalt och svartpeppar
Ingredienser
200 g
fläskkött, exempelvis fläskfilé eller skinkschnitzel½ röd paprika½ gul paprika50g champinjoner1 gul lök1 vitlöksklyfta1 msk mango chutney400ml kokosmjölk1 tsk sambal oelek1 tsk soyaSalt och svartpeppar
Jag var sugen på lite asiatiskt och hade en stor bit picnicbog hemma. Den här grytan kom jag på när jag började fundera på vad jag ska bjuda lite vänner på
Kinesisk fläskgryta ca 6 port. Måndag idag och ledig dag eftersom jag jobbat i helgen. Idag visar termometern endast -15 grader, men det blir en innedag ändå tror jag, har nämligen planerat att städa huset
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Så här gör du. Skala ingefäran och vitlöken och finhacka dem. Blanda 4 matskedar olja med sojasåsen. Peppra enligt smak Skär tofun i mellanstora kuber och stek dem i marinadblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.