Tillsätt ägg, kalvfond, salt, peppar, lökpulver och färs. Arbeta ihop till en smidig färs. Forma färssmeten till 6 biffar och stek biffarna på medelvärme i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter per sida. 250 g blandfärs
Blada färsen med samtliga ingredienser. Köttfärslimpa med champinjoner och skysås. 800 gram blandfärs. Köttfärssås, långkokt med smak av tomat och oregano 9 st biffar. 800 gram blandfärs
Blanda köttfärsen med ägg, kalvfond, timjan, dijonsenap, äppelcidervinäger, salt, peppar och löken. Lägg på köttfärslimpan och rulla över bacon tills den är helt täckt
Stek färsen med krydda och lite vatten. På med köttfärsen, majs, hackad paprika och resten av chipsen. Vispa ihop creme fracihe med färskost, salsa och riven vitlök
Jag älskar verkligen mozzarella och är därför lite förvånad över mig själv att jag aldrig tidigare har kommit på tanken att fylla köttfärsbiffarna med mozzarella