Slå i tomater och nästan all grädde, spara lite Koka detta i några minuter. 1 burk hela tomater. 800 g skalade räkor 200 g färska champinjoner , (eller 1 burk skivade i vatten) 200 g lök , gul eller steklök 1 röd paprika 1 grön paprika eller gul ½ dl olja 1 burk hela tomater 2 dl vispgrädde 2 msk vetemjöl 1½ tsk paprikapulver 1½ tsk curry salt svartpeppar ½ msk citronsaft ½ dl konjak (eller visky) 1 dl hackad persilja
Vänd ner chili, fetaost och halverade tomater vid servering. 1 250 g cocktailtomater Så här gör du Putsa och skär köttet i cirka 2 x 2 centimeter stora bitar
Ungefär som ett matminne från barndomen – du vet att det finns men du har ändå glömt bort det. Skölj aubergine, squash och tomat, skär dem i ganska små tärningar