Ibland kan jag känna att vad trist det är, missförstå mig rätt, med alla mina goda recept på all mat jag lagat och alla söta bakverk som jag aldrig kommer göra igen, såvida det inte går att göra om dem som i detta fall
Färsgryta thai curry. Som köttfärssås, fast med smak av Asien♥Du behöver4 portioner4 port ris eller annat gryn500 g nötfärs1 msk olja1 pressad vitlöksklyfta1 tsk örtsalt2 krm peppar1 burk thai curry cooking sauce1 bukett broccoli1 burk minimajsGör såhärKoka ris
På helgens buffé fanns det även en matig sallad som jag gjort och som serverades lite småljummen. Lägg ut all salladen, skär rödlöken i tunna strimlor och lägg ut över salladen, lägg sedan ut ägghalvor, sparris och avsluta med att strö över baconet
Har provat på ett par nya rätter som blev jättegoda och den här gjorde jag idag, krämig ägg- och avokadosallad med bacon som jag åt med färsk babyspenat
Skär tomater, sallad och gurka i mindre bitar och blanda samman. Mina blivande semlor, ligger på svalning på ugnsgaller just nu, och kommer att intagas till kaffet ikväll