Tjenare tjenare. Sashimi tänkte jag skriva litegrann om idag och ni ska inte tro att jag är någon slags sashimi-expert, inte alls men det är nog en av dem rätter jag uppskattar mest att äta faktiskt
Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Langos, denna Malmöfestivalsklassiker, lagade jag för första gången på närmare tio år nu i julas. Eftersom jag vanligtvis missar Malmöfestivalen får jag inte längre min årliga fix (och eftersom jag heller inte hänger så mycket på västkusten på somrarna där man kan köpa dem i kiosker som nattamat – hur grymt är inte det
Ett gott och lite ”lättare” alternativ till potatisgratängen med inspiration från mitt kök 2012. 30. Passar utmärkt till den fyllda fläskfilén till nyår
Äntligen har jag fått ändan ur vagnen och fixat Langos, som jag längtat. Älskar verkligen dessa godbitar och det är inte krångligare att göra än en pizzadeg
Croque Madame är makan till Croque Monsieur, varm ost- och skinkmacka, med stekt ägg ovanpå. Riktigt mättande med mycket energi och snabbt lagat till lunch eller mellis
Jag känner mig som en otrolig tråkig mat- och bakbloggare just nu. Men den som väntar på nå gott. Jag har fullt upp i köket med att laga julmat, baka julkakor och göra julgodis så bara jag har lite mer tid kommer jag ge er en massa härliga recept