KaffeLatte tårta med vanilj och cremecheese fyllning toppad med espresso icing. Idag bjuder jag på en ljuvlig KaffeLatte tårta fylld med fräsch vanilj och cremecheese-fyllning, toppad med espresso-icing
Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
Doften "Solmogna Hallon" och en rosa tofs kändes som en bra början och resulterade i en rosa regnbågstårta med vanilj och hallonsmörkräm som täcks av ett lager sörsyrlig yoghurtgrädde och färska hallon
En riktig fest tårta fylld med vaniljkräm, hallon och vit chokladmousse. Häll över i en kall skål och ställ i kylskåpet tills den svalnat helt innan du fyller din tårta med vaniljkrämen
Den här tårtan gjorde jag faktiskt i somras till min lillebror på hans födelsedag. Han älskar nämligen Twix White och jag ville göra en somrig tårta med smarriga jordgubbar tillsammans med den godbiten
Ställ tårtan i kylskåpet för att stelna i cirka fyra timmar eller till följande dag. Ta loss den stelnade tårtan ur formen och placera den på ett serveringsfat
Lillördag och full fart mot helgen igen. Nu kan det ju vara så att du förätit dig på sötsaker under påsken och inte vill se åt en godsak på bra länge, men jag tar risken och bjuder på en efterrätt idag, för ni var några stycken som ville ha receptet på desserten jag serverade på långfredagen