Bred sedan ut smeten på smörpapperet och grädda kakan i ugnen i ca 5 minuter. Den där svartvinbärscurden jag gjorde förut testade jag att ha som fyllning i en enkel rulltårta
se skrivit en artikel om min tårta. 35-45 minuter. När stickan är torr stäng bara av ugnen och låt bottnen stå kvar i eftervärmen ca 20 minuter. Låt svalna och stå i kyl minst 4 timmar innan man vispar upp blandningarna som vanlig grädde
Grädda kakan i mitten av ugnen ca 15 minuter och ta sedan ut den. Bred över glasyren på kakan när den tagits ut ur ugnen efter ca 15 minuter. Stoppa sedan in kakan igen ca 5 minuter eller tills glasyren börjar bubbla
Chokladcupcakes med en marängsmörkräm smaksatt med lite mintsmak. Häll upp i formar och grädda i 180 grader i mitten av ugnen ca18-20 minuter (för stora)
Tårtan jag fick göra till min vän Maria på hennes födelsedag blev min tredje våningstårta. Tårtan jag fick göra till min vän Maria på hennes födelsedag blev min tredje våningstårta
Igårkväll ville jag testa göra en curd på svartvinbär. För det första hittade jag inget relativt enkelt recept och för det andra så hade jag inte allt hemma som de flesta recept tyckte man skulle ha för att få till en curd
Rentårta. 24 december 2015 klockan 11. 38. Grannen hörde av sig och undrade om jag ändå inte kunde slänga ihop en snabb tårta till hans flickvän som fyllde år igår
Min fina vän Erikas syster skulle gifta sig, och det givna temat på hela bröllopet var - Western. Min fina vän Erikas syster skulle gifta sig, och det givna temat på hela bröllopet var - Western
Min viktigaste tårta någonsin. Min första trevåningstårta. Ett stort tack till Jessica Arvidsson för att just du var med och fotade detta fina bröllop och min tårta
Jordgubbar är min absoluta favorit frukt (visste inte att det var en frukt förrän nu) och har varit det enda sedan jag var lill liten och på alla mina födelsedagar har jag fått jordgubbstårta
Min födelsedagstårta, mangomousse med mango bitar och kokosmousseSpacklad med vaniljsmörkrämAlla dekorationer är sugarpaste-flowerpasteAnnat gott fanns med
min blogg är ju inte en blogg med super duper proffs fotograferade foton. Utan min blogg är enbart till att användas som receptbok och möjligen få någon annan att prova på något smarrigt i brist på sysselsättning eller om suget sätter in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.