Finhacka persiljan och riv vitlöken. Blanda alla ingredienserna till biffar i en stor skål (ej fetan). Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Godmorgon gott folk. Här är man uppe före tuppen. Jag ska operera min tumme i Umeå idag klockan 9, så strax kommer min chaufför Cicci och ska hämta upp mig
Fredag och äntligen helg. En skön känsla då alla är hemma och lediga tillsammans och som alltid är fredagarna lite extra kvällslata, lite som att pysa ut luften på en badboll som studsat runt hela veckan
I söndags blev det fisk till middag. Kantarellkrämen till blev verkligen pricken över i. Nu funderar jag på lämplig maträtt till imorgon då det är min tur den här veckan att laga mat
Gårdagens huvudrätt hittade jag på matplatsen och har länge varit sugen på att testa den. Victoria använder oxfilé, jag tog ryggbiff som också blev supergott