Ryggbiff med palsternackspuré, rotfruktspytt och kantarellsås med smak av tryffel
det enkla och goda
det enkla och goda
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • salt och peppar
  • 4 portioner
  • 1 stor palsternacka
  • 50 g smör
  • 0,5 dl grädde
  • salt
  • 1 skiva kavring till garnering (som du smulat ner i en torr stekpanna och rostat)
  • 300 g kantareller
  • 0,5 gul lök, finhackad
  • 100 g smör
  • 2 dl vatten
  • 0,5 dl kalvfond
  • 1 msk balsamvinäger
  • 3 dl grädde
  • 1 msk tryffelolja
  • redning efter smak (mjöl+vatten)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.