patrik

patrik

Lövbiff Provençale

Lövbiff Provençale

Ingredienser. 800 g lövbiff. smör att steka i. salt och peppar. 1 gul lök. 2 vitlöksklyftor. 150 g champinjoner. 3 dl vatten
Baconfyllda lövbiffar

Baconfyllda lövbiffar

Lägg ut lövbiffarna på ett bakplåtspapper. Salta, peppra och bred på senap efter behag. Lägg en baconskiva på varje lövbiff
Falukorv Caprese

Falukorv Caprese

  550 g Falukorv Så hög kötthalt som möjligt.   2 st Tomater.   250 g Mozzarellaost (i bit).   3 deciliter Smetana Eller creme fraiche om du inte hittar smetana
Ugnsbakad lax med örtsmör

Ugnsbakad lax med örtsmör

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Lax 500 gram laxfilé(er) , tinad 2 msk fryst persilja 0,5 st citron(er) , rivet skal 1 nypa(or) salt 2 msk Mat