God morgon. Idag ska jag till mina fina bloggkompis Erica. Hon ska bjuda på lunch. Ska bli kul att ses. Vi har även köpt Sverigelotter och har tänkt skrapa oss rika
Modifieringen kom sig av att jag hade slut på aluminiumfolie och därför inte kunde ugnskoka fisken. Jag upptäckte det väldigt sent och blev lite stressad innan jag kom på att koka fisken i kastrull
Lägg tinade fiskbitar i en smord ugnsform. Fördela blandningen på fisken och strö på mandelspån. Stek i 225 grader ca 20 min, eller tills fisken är vit och fast igenom
Tillsätt böngroddarna, fisksåsen, socker och nudlarna och blanda runt väl. Ingredienser2 pkt risnudlar1 gul lök2 st röda paprikor1 röd chilifrukt1 burk böngroddar6 dl färdigskalade räkor5 msk fisksås1½ msk socker4 äggfärskpressad limejuice från en limehackade jordnötterhackad färsk korianderKoka nudlarna enligt förpackningen, häll av och skölj i kallt vatten. 5 msk fisksås
Det här är en rätt som man säkert kan hitta på en svensk "Kinakrog". Det är dock en autentisk kinesisk rätt som om den lagas med lite känsla och man inte drygar ut med massa sunkiga burkgrönsaker blir riktigt god