Måste provas

Måste provas

  • 11 Recept
En salig blandning
Prinskorv med pepparrotsstuvad savoykål

Prinskorv med pepparrotsstuvad savoykål

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 300 gram savoykål 2 dl matlagningsgrädde 3 msk pepparrot , riven 1 msk dijonsenap 600 gram prinskorv 1 odefinierad smör 2 st salt 1 kg potatis(ar) Köp receptet
Oxfilé provencale

Oxfilé provencale

God fortsättning till er alla. Nu är det åter vardag och lite mer rutin på dagarna även om det snart är helg igen…

Sizzling lime

25 glas (4 1/2 liter). 1. Ställ rom, sprite och vitt vin i kylen tre timmar före servering. 2. Skölj limen och skär i klyftor

Bål: Världens största mojito

Kan förberedas innan. Skär limefrukterna i klyftor, gärna åtta klyftor per frukt. Lägg en garneringsklyfta per glas åt sidan och mortla resten av limeklyftorna tillsammans med alla myntabladen från krukväxten
Harira, en marockansk kryddig linssoppa

Harira, en marockansk kryddig linssoppa

Matprogram är något av det bästa vi vet, kanske inte direkt någon överraskning och möjligtvis onödig information men så är det i alla fall
Biffar i spenat- och vitlöksfraiche

Biffar i spenat- och vitlöksfraiche

Du behöver. Fryst spenat. 1 vitlöksklyfta. 100 g creme fraiche. 400 g nötfärs. Salt. Peppar. Glutenfritt ströbröd. 1 uppvispat ägg
Yellow smoothie

Yellow smoothie

Godmorgon, söndag idag och jag njuter till fullo. Sovmorgon och en stor härlig mysfrukost med bland annat den här grymma Smoothien ala yellowstyle