Smördegsinbakad rökt lax med örtagårdssås, en aptitretare som väcker smaklökarna. Smidig att göra och kan förberedas långt innan gästerna kommer, bara att sätta in i ugnen precis innan servering
Dessa supersmarriga tilltugg har jag faktiskt bloggat om tidigare, men då som en förrätt. Här skar dom i små rutor och serverade som tilltugg på midsommarafton
Jag har kommit på ett sånt otroligt gott sätt att äta nachos – i gjutjärnspanna. Jag älskar nämligen nachos och jag beställer ofta det ute på restaurang om dom har det
Helvegetariskt/veganskt antingen tillbehör till en helrätt eller som förrätt för den som inte vill äta kött, jättegott och ett måste med den söta vinegretten till
På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Själv tycker jag det är roligt att testa på nya saker, även om det kan vara vanskligt att göra en rätt man aldrig ätit tidigare för första gången när gästerna sitter och väntar