Koka upp vatten och kycklingfond i en gryta. Tillsätt salladslök och selleri i bitar, riven ingefära, finhackad chili, mjölk och kycklingköttet i bitar
Ta bort skinnet från klubborna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda samman crème fraiche med chilisås, fransk senap, curry, sambal oelek, vitlök, salt och svartpeppar
Skär ett snitt i varje kycklingfilé. Häll runt kycklingen. 4 st kycklingfiléer. Bryn kycklingfilén i smör i en stekpanna, ca 4-5 min på varje sida. 3 4 st kycklingfiléer
Denna gången blev det kyckling i hoisinsås med pak choi, ingefära, paprika, rödlök och vitlök. För att det ska gå ännu fortare att laga kan man använda sig av färdigstrimlad kycklingfilé
Stek kycklingfiléerna tills dom är helt genomstekta. 1 kg kycklingfiléer. 2 msk kycklingfond. Använd hälften av såsen och marinera kycklingen i minst 1 timma. 1 kg kycklingfiléer. 2 msk kycklingfond
Supergod kyckling som jag fick smaka på. Alla kyckling älskare bör testa detta. Lägg i kycklingfiléerna, krydda med citronpeppar och smula över buljongen
Koka ihop matlagningsgrädde, vispgrädde, kycklingfond, dragon och rivet skal och saft från citronen. 900 g kycklingfilé. 1½ msk kycklingfond. Dela varje kycklingfilé längs med filén så du får 2 filéer (tycker det är lättare att vara säker på att dom blir klara när man gör så). 900 g kycklingfilé. 1½ msk kycklingfond
Förra veckan var det dags för höstens lergrytepremiär i det Mårtenssonska köket och i grytan åkte en hel, färsk kyckling som fick sällskap av äpplen och rosmarin