Sila fiskspadet i en kastrull och tillsätt vatten, vin, hummerfond, grädde och majsstärkelse. Lägg upp fiskruladerna på ett serveringsfat och skeda över lite sås
När jag var liten var fisk det värsta jag visste, förutom färdigköpta fiskpinnar. Idag tycker jag om det mesta i fiskväg men just fiskpinnar är fortfarande så himla gott ibland
Salta och peppra fisken, lägg i en ugnsform. Stek i ugnen tills fisken nästan är klar, tiden kommer bero på hur stor fisken och ugnen är så man behöver hålla koll
Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har. Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal
Blanda resterande torrvaror och vänd därefter vidare fisken i det. Hetta upp en stekpanna med smöret och oljan och när smöret tystnat så lägg i fisken och stek till gyllenbrun yta
Den här fiskrätten är inte särskilt märkvärdig i sig, men såsen gott folk. Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme