Koka risetenligtanvisningarna på förpackningen. Blanda riset med salladen och lägg upp på tallrikar. Häll av vattnet från tonfisken och fördela över salladen
Krydda laxen med salt och peppar, och lägg i en form. Skala och hacka löken och fräs den mjuk i smör. Strö i örter och tillsättvin, buljongtärning, senap och grädde
Vispa samman grädde och mjöl i en kastrull. Smaksätt med citronskal, salt och peppar. Ta kastrullen från plattan och red av ytterligare med en äggula utrörd i grädde
Tsatsiki. Riv gurkan grovt och pressa den genom en sil så att det mesta av vätskan rinner av. Blanda sedan gurkan med yoghurten och smaka av med vitlök, salt och peppar
Krydda fisken med salt och peppar. Låt fiskenvila medan såsen rörs ihop. Skölj och tärna gurkan fint. Blanda gurka, dill, gräslök, pep-parrot och gräddfil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.