Detta fick bli lördagens efterrätt Cheesekake med vitchokladDet här behövs till 10–12 port. 12 digestivekex, ca 185 g 100 g mörk choklad, 70% 50 g smör Fyllning
Nu ligger Elsa och sover och jag sitter och slökollar på tv. Vi har precis kommit in från grannarna där vi varit och grillat, så mysigt och så himla gott
Då var det dax att lägga ut efterrätten som vi bjöd på i lördags. Istället för att göra en form med cheesecake, gjorde jag mini cheesecakes med hallonsmak
Sätt ugnen på 170 grader. Botten. Mixa först digetivekex, choklad och jordnötter till en smulig massa i en mixer, blanda sen ner smöret och kör tills allt är en ända stor klump
Idag har jag och mina kollegor storstädat och rensat på våra kontor hela dagen lång. Jag tyckte att vi kunde behöva en avkopplande fikapaus i allt slit och hade därför med mig fika till jobbet idag
Snickers är ju verkligen supergott likaså cheesecake så när jag fick syn på snickers cheescake så såg den ju verkligen otroligt god ut så jag var tvungen att testa
Förbered kakan ca 7 timmar innan servering. Fungerar också bra att förbereda dagen innan. _________________________________________________________________________________
Den här cheesecaken var jättegod, fräsch och en perfekt avslutning på en middag. Du kan göra hela cheesecaken i förväg och förvara i frysen, men geléglasyren bör du göra och lägga på samma dag som kakan ska serveras
Att ha en allergi eller intolerans mot vissa livsmedel kan vara knepigt. På senaste år har det kommit fler och fler alternativ i butikerna och det märks att efterfrågan är stor
För att göra cheesecakens botten. Blanda kexsmulorna med det smälta smöret och tryck in blandningen i botten av en 20 centimeters kakform med löstagbar botten
Snickers cheesecake. Publicerat 2016-03-29 17. 02. 00 i. Allmänt. I lördags bjöd jag över mamma och pappa och mormor på påskfika på förmiddagen, googlade runt lite efter något gott att baka och fastnade för den här smarriga skapelsen, snickers cheesecake