Hacka chokladen och rör ner i grädden tillsammans med gelatinbladen. Garnera med hallon. 1. Pannacotta. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter
Börja med botten , smält smör o krossa kakorna. Garnera med resten av passionfrukten o jordgubbarna. 300 g vitchoklad. Vispa gulorna med sockret o vaniljsockret i ca 2-3 min. 300 g vitchoklad
Blev lite sugen på att testa med skumbananer iaf. Eftersom jag älskar skumtomtar och sett detta recept på flera andra bloggar trodde jag detta godis skulle vara något för mig – men det var det inte, way to sweet
En favorit som det är säkrast att göra många av. Ingredienser. 300 g vit choklad 1 dl vispgrädde 50 g smör 150 g marsipan 1 msk vitt portvin florsocker Gör så här
En god fräsch kaka som skall serverad med grädde. Servera med grädde o jordgubbar. 100 g vitchoklad. in i 20 min (i boken stog det 25 min men jag tycker att det räcker med 20 min ). 100 g vitchoklad
Tände lite ljus, kokade mig en väldigt gooood Vitchokladdryckmed smak av apelsin, yummi. Häll upp i kopp/glas och toppa med lite vispad grädde och lite rivet apelsinskal
Vi hade en lung & mysig kväll här hemma med min bror & min vän. Vi lyxade till det med trerätters. 250 g vitchoklad200 g margarin3 st ägg2 ½ dl strösocker2 dl vetemjölGlasyr. 150 g vitchoklad½ dl vispgrädde Florsocker Starta ugnen på 175 grader. Smöra & bröa en form på 24 cm med löstagbarakanter. 250 g vitchoklad. 150 g vitchoklad
Servera och toppa med hallon eller bär. Snabb, god och smidig dessert. Somrig också vilket är underbart. Blir dock mer parfait än glass när man inte har glassmaskin
Lillen ska sälja med sin klass. Dessa biskvier är dom godaste jag gjort hittills. ) Grundreceptet har jag tagit ifrån mina favorit biskvier som finns under kakor i högermenyn
Rör färskosten mjuk med elvisp. Låt kakan svalna i formen innan den lossas och garneras med bär. Täck botten och kanter på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.