24 May. 18. 49. Twitter. Facebook. Curry a là Tango. 0kommentarer. 600 gram lammfile, nötkött eller vad du tänker ha ca 4 cm ingefära 3 vitlöksklyftor 2 gula lökar 2 - 4 st röda ,gröna chilifrukter tänk på att styrkan inte är den samma o smaken inte samma heller
Med den perfekta kombinationen av bland annat vitlök, chili och ingefära så smakar dessa kycklingklubbor precis som när du går till en indiskt restaurang, och det bästa av allt, de är superenkla att göra
Marinera kycklingen med yoghurt, vitlök och ingefära i 12 timmar, minst 1 timme. Fräs sedan gul lök med gurkmeja, spiskummin, kardemumma, vallmofrön och chili i 1 minut
Dela hel kyckling i bitar. Vispa ihop marinaden av yoghurt, citron och kryddor i en skål. Lägg i kycklingen och låt den marinera i minst 6 timmar men helst över natten