Strimla och bryn kycklingen så att det inte finns någon rosa saft kvar i den. 3 st kycklingfiléer alt 400 g kycklinginnerfilé. Pajdeg 5 dl vetemjöl 250 g tärnat smör 1 tsk salt 4 msk vatten Fyllning 3 st kycklingfiléer alt 400 g kycklinginnerfilé 5 dl crème fraiche 34% 3 tsk sambal oelek ½ orange paprika 2 schalottenlök ½ - 1 dl sweet chilisås Salt 2 - 3 msk Maizena mjöl 125 g mozzarellaost
Tina kycklingen. Blanda färskost, chilisås, ke-babkrydda, salladslök, paprika och kyckling. Bred kycklingröran på tunnbröden på 3/4 av ytan. 200 g tacokyckling
Dela kycklingfiléerna, om de är stora, på längden. Dela tomaterna och lägg ovanpå kycklingen. Strö över ost och tillaga i ugnen ca 25 minuter, tills kycklingen är klar. 4 st kycklingfiléer
Krydda kycklingen med salt, peppar och paprikapulver. 3 st kycklingfiléer. Hacka ihop mjöl, grahamsmjöl och smör till en smulig massa, gärna i matberedare
Dela kycklingen i mindre bitar och bryn i smör. Lägg kycklingbitarna i en ugnsform. Blanda ihop creme fraiche, grädde, dijonsenap, skinka, ost och persilja och häll över kycklingen
3 dl creme fraiche (valfri fetthalt, jag använder 34%) 2 dl gräddfil eller yoghurt (jag rekommenderar gräddfil) 1,5 dl majonäs 1,5 dl chili sauce (jag använder Heinz chili sauce) 1 tsk dijonsenap (kan uteslutas eller ersättas med vanlig senap) Örtsalt/salt och svartpeppar Krämig pastasallad med kyckling– recept hittar du HÄR
Idag blir det god grillad kyckling till middag – Flygande Jakob. Halloj. Det har väl alla ätit nån gång. Om inte så är det en av mina favoriträtter för det är så gott och dessutom väldigt enkelt att göra