Här kommer sista receptet från Linas matkasse som jag hade för någon vecka sedan. Om man inte gillar kycklinglårfilé så går det bra att byta ut den mot vanlig kycklingfilé
Åt FlygandeJakob till middag efter jobbet idag. 412 kcal35,4 g protein21,7 g fett17,7 g kolhydraterNyttigare FlygandeJakob, 4 port500 g kycklingfiléer1 msk rapsoljasalt, peppar1 stor banan2,5 dl matlagningsgrädde1 dl chilisåssalt, pepparknappt 1 dl torrostade jordnötter1. Nyttigare FlygandeJakob, 4 port
Gör så här Dela kycklingen, bena ur och skär köttet i mindre bitar. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Strimla och fräs baconet i en stekpanna på medelvärme
FlygandeJakob är en riktig klassiker och med färdiggrillad kyckling och färdigkokt ris i en gratäng är det en perfekt rätt på en fredag efter en tröttsam arbetsvecka
Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar. Lägg det i en smord eldfast form. Skala bananerna. Dela dem först på tvären och sedan på längden, så att det blir fyra bitar av varje
Bena ur kycklingen och skär i bitar. Lägg kycklingköttet i en smord ugnsfast form. Skala och dela bananen på tvären och sedan på längden och lägg ovanpå kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.