Blanda smör med soja och grillkrydda och pensla runt om kycklinglåren. Lägg kycklinglåren ovanpå. Kontrollera att kycklingen är klar genom att se att skära ett snitt för att se att vätskan är klar och köttet vitt
Igår däremot testade jag en ny kycklingrätt. Teriyaki-kyckling i ugn 3-4 port. 2 stora kycklingfilèer. Dela kycklingen i mindre bitar, ca 4 bitar/filè. Häll såsen över kycklingen och tillaga i ugnen i 200 grader ca 30 min. 2 stora kycklingfilèer
Kyckling och curry sandwichCurry och kyckling är en oslagbar kombination. Blanda samman kycklingbitarna och löken med creme fraichen och krydda med curry, koriander och gurkmeja
Lägg grillpinnar i blöt och trä sedan upp kycklingen på spetten. 4 kycklingfiléer. Stimla kycklingen i 4-5 strimlor per filé och lägg i en 3-liters plastpåse. 4 kycklingfiléer 2 vitlöksklyftor 1 citron, rivet skal och saft
Jag brukar göra iordning kycklingen dagen före jag ska servera den. 2 kg kycklingfilé. 12 kg kycklingfilé Grillkrydda 1,5 dl olivolja 4 msk sweet chilisås 2 tsk salt 1 paket djupfrysta franska örter 1 dl klippt gräslök 2 hackade vitlöksklyftor 1 citron, rivet skal och saftenSätt ugnen på 175 grader
Pensla kycklingarna med resten av smöret samt salt och peppra in- och utvändigt. Fyll fåglarna med lök, citron och persilja och knyt ihop benen (kycklingarnas alltså)
Denna italienska kycklingmiddag, är perfekt att slänga ihop på bara några minuter. Att den kallas italiensk, är för färgerna, rött, vitt och grönt (tomaterna, kycklingköttet och spenaten) att man sedan äter den med pasta gör ju att det blir hur italienskt som helst
Nu i vinter har vi köpt ovanligt mycket kyckling här i Turkiet. Spisen i vår hyrda lägenhet är en gasspis, så för att kunna långkoka kycklingen så använder jag min Wonderbag
Putsa och skär kycklingen i små bitar. Stek kyckling och bacon i en stekpanna med lite olja. Varva vit sås, lasagneplattor, kyckling och bacon, smulad fetaost och tomatsås
Kycklingbiffar, ca 3-4 port. 500 g kycklingfärs. Lägg sedan ner kycklingbiffarna och låt puttra i 15-20 min. AjvarajvarsåskycklingKycklingbiffar ca 3-4 port. 500 g kycklingfärs