Botten100 g smör, rumstempererat 200 g mandelmassa 2 ägg. Färskostsmousse3,5 gelatinblad 250 g färskost 300 g vispgrädde [3 dl] 30 g äggula [2 st] 55 g ägg 120 g strösocker [1,5 dl] 50 g vatten [0,5 dl]
pajdeg220 g osaltat smör, kallt 280 g vetemjöl [4,5 dl] 15 g strösocker [1 msk] 3 g salt [0,5 tsk] 75 g vatten, iskallt (0,75 dl) 1 ägg, till pensling 0,5 dl rörsocker, till gräddning
30 g smör, rumstempererat 45 g strösocker 200 g hallonpuré (gjord från 250 g frysta hallon) 25 g citronsaft 5 g lakritsgranulat 15 g potatismjöl 100 g äggvita 50 g strösocker florsocker vaniljglass