Skala och finhacka lök och vitlök. Kärna ur och grovhacka paprikan. Hetta upp en panna med smör eller olja och fräs mjuk på inte alltför hög värme och utan att löken tar färg
Jag gjorde mini-matmuffins. De blev riktigt bra. Lagom att ta en som en munsbit. Perfekt att packa ner i matsäck, ha i frysen och ge barnen till mellis
Strimla vitkålen för hand eller i matberedare så fint som möjligt. Stek vitkålen i 100 g smör i en rejäl stek- eller wokpanna på medelhög värme utan att kålen får allt för mycket färg
Det är ju ingen hemlighet att jag älskar att laga mat i ugn, gratänger som man kan förbereda och som sen sköter sig själv i ugnen kan vara bland det bästa som finns
Krämig, smakrik och barnens favorit. Korv älskar ju dom flesta barn. Så därför tycker jag det är kul och spännande att testa olika varianter på gratänger
Världens godaste påskmat 2017. Påsken känns så överspelad vid det här laget. Vi är många som för länge sedan tröttnat på påskmat och inte vill se skymten av en köttbulle, sillbit eller västerbottenpaj