En del gratänger kräver en del förarbete och en del gratänger svänger man ihop ganska lätt, dagens lunch som inspirerats efter ett recept i Matmagasinet 12/2014 tillhör den senare kategorin
Vardagsgott är en kokbok med 52 ovanligt enkla recept. Alla recept är utan socker, gluten, onödiga tillsatser och de innehåller dessutom ganska få kolhydrater
Här bjuds det idag på en smaskig och mustig köttfärsrätt där allt serveras i en och samma form, om den passar som middag en hjärtedag som denna låter vi var och en bestämma själv
Det är ju ingen hemlighet att jag älskar att laga mat i ugn, gratänger som man kan förbereda och som sen sköter sig själv i ugnen kan vara bland det bästa som finns
Så nu ska jag iallafall på veckorna hålla mig till detta, så får vi se om jag får samma resultat som sist Ägg och räkgratäng1 liten form för 2 personer5 hårdkokta ägg500 gr räkor (Skala själv, mycket godare)Bechamelsås, vit sås (Vill du vara riktigt strikt tar du inte vetemjöl i såsen utan en skvätt grädde istället)Krydda såsen med cayennepeppar och salt och hackad dill
Internationella pizzadagen till ära så bjuder jag er idag på ett pizzarecept. Vi tjuvstarta lite och åt den här pizzan redan i fredags så idag har det blivit köpepizza
Tonfiskgratäng med potatis. Godkväll allesammans. Ja, här sitter jag och skriver sent en söndagskväll. Äntligen får jag lite ro till att sitta ner en stund vid datorn, och så lite skrivlust på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.