Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
I somras kom jag på att hmmm det är nog supergott att göra ”stjärnor som tilltugg. Vanliga olw stjärnor med creme fraiche,lök, svart eller röd kaviar och en liten dillkvist
Nåt som jag funderat på länge är att göra egen müsli. Dels för att det verkat väldigt enkel men också för att det verkat gott och nyttigt och nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen och provat
Rönnbärsgele blev en succé, så jag fick blodad tand och vill laga mera. Egentligen tycker jag ju inte sååå mycket om att laga nått med mycket socker, och marmelad innehåller ju massor med socker
Ingredienser. En smördegsplatta. Rabarber. Farinsocker. Pajen som funkar både på grillen och i ugnen. Rabarber med socker på en färdig utkavlad smördegsplatta blir inte enklare