Ursäkta kass mobilbild men man kan ju inte låta bli att fota dessa finingar. -). Nu har vi verkligen våren här i stan, så himla skönt och man blir ju så glad varje gång vitsipporna dyker upp där i skogen
Den godaste porchettan äter man i Rom, men den hemgjorda går inte heller av för hackor. Egentligen ska det vara en helstekt spädgris, men oftast är det en rulle av fläskkött som fått smak av färska örter, fänkål och kanske lite pancetta eller salami
Detta är mammas klassiska recept från hennes hemkunskap i grundskolan, jättegott. Chile con carne är verkligen den ultimata matlådan då den smakar exakt som när man nyss har gjort den
Usch och fy vilket trist väder det har blivit, regntunga skyar som läcker vatten på oss. Vi vill ha tillbaka solen och värmen vi fick en försmak av förra veckan, vinterkläderna är ju undanpackade och har ersatts av sommarkläder som vill bli använda
Det här blir lite favorit i repris. Men Carbonara är ju världens bästa rätt när vardagen kryper på, skolan har börjat, ungarna är hungriga och alla ska iväg åt olika håll
Det är så gott och så enkelt att göra. Det blir näst intill en kylskåpsrensning när man gör Paella. I den här använde jag mig av jasminris istället för långkornigt ris