Blanda päronbitarna med lite kanel och strösocker och blanda runt. Sprid ut päronbitarna över smeten. Bland kommentarerna fick jag bland annat tipset att strö över kokos på kakan innan gräddning och det blev verkligen super
Visst uppskattar han god mat och vi brukar ofta laga lite mer komplicerade rätter på helgerna tillsammans, dels för att vi båda älskar god mat men också för att det är ett mysigt sätt att umgås på
Banan i bakverk tycker jag är gott, men att äta en banan bara så där tycker jag inte riktigt om. Så när jag köper hem bananer låter jag dem bli väl mogna och sedan fryser jag in dem för smoothies senare eller bakar med dem
När Marie fyllde jämnt önskade hon sig en kladdkaka som alla gäster på kalaset skulle kunna äta. Blanda de torra ingredienserna och sikta ner i smeten tillsammans med det avsvalnade smöret
Smörj formen med smör, och skär äppelbitarna i skivor. Blanda de torra ingredienserna i en skål och rör sedan ner i smör blandningen,Lägg äppelbitarna i den smorda formen och klicka / bred ut smeten över äpplena
Sådana här lussekatter tycker jag är godast utan saffran med kardemumma. Låt jäsa i ca 30 min, sätt ugnen på 250°Pensla bullarna med ägg innan gräddningGrädda mitt i ugn i ca 8-10 min