Strimla kycklingen och skär grönsakerna i fina bitar. Bryn kycklingen i en kastrull. Låt grytan koka ytterligare ca 5 minuter tills kycklingen är genomkokt och mör. 600 g kycklingfiléer
Skeda såsen över kycklingen i formen. 8 kycklinglårfiléer med skinn. 13 dl utspädd kycklingbuljong. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter
Salta och peppra kycklingfiléerna och stek dem i smör i en stekpanna. Lägg i kycklingen och låt den koka i såsen i ca 10 min. 4 kycklingbröstfiléer. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 kycklingbröstfiléer 1 tsk salt 1 krm vitpeppar Arla® Svenskt Smör 2 vitlöksklyftor 2 dl hönsbuljong 50 g Apetina® vitost 2 tsk torkad oregano 2 tsk kinesisk soja 1 msk vetemjöl 2 dl Arla Köket® matyoghurt 8 svarta oliver färsk oregano eller persilja
Skär kycklingfilèn i stavar eller kuber. Häll blandningen över kycklingen. 1 kg kyckling filé. Bryn dem med margarin eller smöret tills de fått fin färg
Tina kycklingbenen om de är frysta. Lägg kycklingbenen i en ugnssäker form. Rör ihop olja, citronskal, salt och svartpeppar, vänd ner det med kycklingbenen och grönsakerna
Kokospanerad kyckling i Airfryer. Kokospanerad kyckling med mango-chilisås. Vispa ett ägg i en skål, häll lite bovetemjöl i en annan (går ta det mjöl man vill