1 dl
blandade kryddörter, t ex basilika, dragon, oregano
2 klyftor
vitlök, hackade
800 g
konserverade körsbärstomater
0,5 citron,
rivet skal
2 msk
persilja (helst bladpersilja), hackad
100 g
pecorino, grovsmulad
3 dl
ris
lite extra persilja för att strö över portionerna
400 g
kycklingfilé, skuren i strimlor salt och svartpeppar 0,5 dl olivolja 1 liten rödlök, hackad 4 selleristjälkar, skurna i små strimlor 1-2 små peperoncino (chili), finsmulade 2 dl rött vin 1 dl blandade kryddörter, t ex basilika, dragon, oregano 2 klyftor vitlök, hackade 800 g konserverade körsbärstomater 0,5 citron, rivet skal 2 msk persilja (helst bladpersilja), hackad 100 g pecorino, grovsmulad 3 dl ris lite extra persilja för att strö över portionerna
Het kycklinggryta med chorizo. Tänk vad man hitta i ett tomt kylskåp och frys. Tycker inte jag gör annat än att handlar mat, men det enda stället det märks är på bankkontot
Kycklinggryta med bacon och trattkantareller. Recept på kycklinggryta med bacon och trattkantareller, 4 pers. Recept på kycklinggryta med bacon och trattkantareller, 4 pers
Gör så här. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter
Thailändsk kycklinggryta 4 port. Min sol försvann typiskt nog. så jag fortsätter väl här och bjuder er på ännu ett recept och hoppas under tiden att solen vågar sig fram igen
En välsmakad söndagsmidda Till 4 pers4 kyckling fileer3 dl CF1 dl mjölk1 tsk curry2 tsk sambaloklek1 dl mango chutneySalt,peppar o paprikapulverOlivolja till stekningRis och broccoli till serveringSkiva fileerna mycke mycke tunt o fint, salta o peppra bitarna o stek dom i olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.