1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Gnid in filén med kryddorna. Bryn hastigt runtom i en varm panna. Lägg över den på ett ugnssäkert fat. Efterstek i ugn i 120 grader (använd stektermometer)
Gör så här. Kött. Bryn kängurun i smör i en stekpanna och krydda med salt och svartpeppar. Efterstek i ugnen, 100 grader, till en innertemperatur på 56,5 grader
Vem älskar inte en härlig krämig och len pannacotta. Vem älskar inte dajm. Varför inte slå ihop dessa så får ni en oslagbar efterrätt, som garanterat kommer att gå hem hos gästerna (och er själva
Det här är en rätt med massor av kärlek och som brukar vara väldigt populär. Den känns väldigt genuin men är samtidigt lätt att göra och tar inte lång tid - ett säkert kort helt enkelt
Mera soppa. Det är ju så gott med soppa så här års. En riktigt god, mättande soppa är nudelsoppa. Jag gjorde den här nudelsoppan förra veckan, med thailändska influenser
Denna kycklinggryta är enkel att göra, smakrik och väldigt god. Jag valde att servera med lätt stekta nudlar denna gången, men den är minst lika god med ris