Gorgonzolafilé med valnötter! Stek 2 kycklingfiléer tills de fått fin färg, lägg på tallrik. Bryn 1 purjolök, tillsätt 1 burk lättcream fraiche, 100 gram gorgonzolaost, 1/2 dl matlagningsvin och en tärning kycklingbuljong mikaela.cooper.3
Parmalindad Kyckling :) Skär 500 gram kyckling i lagomt stora filébitar. Stek dom i salt, svartpeppar och oregano tills dom nästan är klara mikaela.cooper.3
Gaeng Ped! Skär kycklingen i lagomt stora bitar. Koka kokosmjölken tillsammans med rödcurrypastan och rör om. Tillsätt fisksås och socker mikaela.cooper.3
Flygande Jakob! Jag tog en grillad kyckling (tycker det är godare än filéer), rensade den och delade i mindre bitar. Sen la jag den i en ugnsäker form mikaela.cooper.3
Baconlindad kyckling med ris och god sås! Skär en påse kycklingfiléer i lagomt stora portionsbitar. Salta och peppra. Linda in filéerna i bacon (ca 3 baconskivor runt varje) mikaela.cooper.3
Gourmetpotatis, kycklingfilé och paprika/purjosås! Skölj gourmetpotatisen eller delikatesspotatis i ett durkslag och lägg i en ugnsform. Grädda mitt i ugnen på 220 grader i 20 minuter mikaela.cooper.3
Kyckling med ädelost! Skär kycklingen i bitar och stek i smör. Tillsätt grädde, fond, kryddor, saft och soja. Låt koka under lock i ca 10 minuter mikaela.cooper.3