Här är receptet på ett riktigt gott och matigt bröd som är enkelt och snabbt att göra. Brödet är helt mjölk- och glutenfritt och består enbart av ett fåtal ingredienser
Ibland på helgen får vi för oss att göra goe frukost eller så bakar vi bröd till frukosten. Dessa frallor har jag gjort några gånger och resten av familjen gillar dem även om de är glutenfria, å det är ju bra
½ tsk brödkryddor. Det finns en fransk kille på YouTube, som har en matkanal som jag följer. Han är rätt rolig, och gör inspirerande recept - kolla in French Guy Cooking om ni är intresserade
) När man inte vill ha scones men nåt mer matigt ja då kan jag tänka dessa små bröden passar fint. Egentligen så ska det ju vara filmjölk i sånt här bröd, men vi hade havremjölk hemma så jag tog det vi hade
Underbara helgmorgnar. Pojkvännen bestämde sig för att ställa sig och baka scones imorse. Det är något jag inte växt upp med utan gjort någon gång i hemkunskapen i skolan och testat en gång då jag minns att det gick åt helvete, haha