Brödrecept

Brödrecept

  • 11 Recept
Davids knäckebröd på surdeg

Davids knäckebröd på surdeg

500 g vatten. 1500 g fint rågmjöl. 1250 g vetemjöl. 120 g honung. 110 g jäst. 120 g salt. 140 g surdeg på råg
Fröigt knäckebröd

Fröigt knäckebröd

Värm mjölken till max 37°. Rör ut jästen i mjölken i en bunke. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta till en smidig deg, ca 5 min
ostbullar

ostbullar

Ingredienser Portioner. ca 15 st Deg 25 g färsk jäst 5 dl kall mjölk eller vatten 1 tsk salt 2 msk olivolja ca 3 dl riven lagrad ost (3 dl motsvarar 150 g) ca 1 l vetemjöl special (1 l motsvarar ca 600 g) Garnering 1 dl ägg ca 2 dl riven ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong