3 dl gräddfil. 12 msk majonnäs. 13 vitlöksklyftor. 1Salt. 1Svartpeppar gärna grovmalen. 13 dl gräddfil 2 msk majonnäs 3 vitlöksklyftor Salt Svartpeppar gärna grovmalenRör ihop majonnäs och gräddfil så det blir slätt Pressa i vitlöken och tillsätt lite salt och svartpeppar
Fräs den i smör i en såskastrull. Vispa till en slät sås utan klumpar. Tillsätt senap, soja och citronsaft samt smaka av såsen med svartpeppar samt salt
Pepparbiff med pepparsås. Gör såsen genom att bryna 1 msk mortlad (valfri sort av) peppar i smör. Jobbardag idag men känner mig inte riktigt redo än att släppa taget om festmaten eller den sköna känslan ledighet lämnar efter sig
Sås. Häll i övriga ingredienser och låt allt koka ihop tills såsen tjocknat. Sås. Scale. 1x2x3x. Ingredienser. 400 g förvällda eller frysta kantareller