Sås

Sås

Kall sås till fisk

Kall sås till fisk

Här kommer receptet på en kall sås som är jättegod till fisk. Rör ihop alla ingredienserna till såsen. Passar lika bra till panerad, kokt eller grillad fisk
Zeinas kalla bearnaise

Zeinas kalla bearnaise

Blanda sedan samman alla ingredienser och låt såsen stå i kylen några timmar innan servering. crème fraiche
Honung- och vitlöksyoghurt

Honung- och vitlöksyoghurt

Blanda yoghurten med majonnäsen i en skål eller bunke. Tillsätt honung och pressad vitlök och smaka av med salt och peppar
Vitlökssås

Vitlökssås

Såsen blir godare av att stå och dra sig en stund i kylen innan servering. Hacka vitlöksklyftorna och blanda ihop alla ingredienser
Yoghurtsås med curry

Yoghurtsås med curry

200 gram ca 2 dl naturell yoghurt. 10,5 tsk curry. 11 krm cayennepeppar. 11 tsk honung. 12 krm paprika. 12 tsk citronsaft
Bästa konjaksåsen

Bästa konjaksåsen

På nyår serverade jag en konjaksås till oxfilén och potatiskakan. Blanda maizena och lite av grädden och vispa i såsen