Sätt ugnen på 200 grader, Lägg fisken i en smord ugnsform. Bred ut blandningen över fisken och grädda i ugnen i cirka 20 minuter. 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja). 700 g färsk vit fisk (t ex torsk eller kolja) 2 dl crème fraîche 2 klyftor vitlök 1 msk grov fransk senap 1 krm salt 1 dl Västerbottensost, riven 3 msk persilja, hackad
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Innan jag åkte gjorde jag en uppskattad tonfiskgratäng som jag tänkte dela med mig av. Rör ihop creme fraiche, grädde, ägg, riven ost, tomatpuré, tonfisk och kryddor i en skål
Lägg purjo, fisk och räkor i en gratängform. 1 fiskbuljongtärning. Fisken ska ha en innertemperatur på minst 44 grader och gratängen ska ha fått fin färg. 1 fiskbuljongtärning 2 msk torr vermouth