Bröd

  • 15 Recept
Surdegsbröd från grunden

Surdegsbröd från grunden

Surdegsbröd200 g havregryn, mix av skållade flingor 220 g vatten, rumstempererat 200 g surdegsstart 520 g vetemjöl (ekologiskt alt

Surdegsbröd Pain de Martin

Jo – man bakar det här superduperfenomenala brödet. Jag har bakat olika varianter på det här brödet i någon månad nu, och det blir nästan alltid riktigt bra
Croque Monsieur

Croque Monsieur

8 skiva vitt bröd, ej för tjocka 4 skiva kokt skinka (eller rökt) dijonsenap 4 skiva ost 1 ägg 3-4 dl mjölk
Tareqs surdegsbröd

Tareqs surdegsbröd

1saltSurdegbröd, dag 11. Surdegbröd, dag 41. Surdegbröd, dag 51. Du kan också baka brödet i ugnen, sätt den då på 250 grader, varmluft
Focaccia, Isabella Morrones recept

Focaccia, Isabella Morrones recept

350 g manitoba mjöl 150 g vetemjöl (00 mjöl) 300 g vatten, fingervarmt 8 g jäst 30 g extra virgin olivolja 1 msk honung 10 g salt
Surdeg: Tekakor

Surdeg: Tekakor

Jag har minne från då jag var liten av min mammas tekakor som var otroligt goda. Dessa påminner om dem men jag har försökt öka på mängden fiber genom att både använda havregryn och havremjölk