Ingredienser Portioner. 10 ca 300 g rödkål 2 äpplen 2 dl lätt crème fraiche 1 msk äppelcidervinäger 1 tsk dijonsenap 1/2 msk strösocker 1/2 tsk salt 1 msk riven pepparrot Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Knåda till en smidig deg ca 5 minuter i maskin eller 10 minuter för hand. Låt jäsa övertäckt i ca 30 minuter. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter eller tills brödet är gyllenbrunt. ca 5 minuter. 10 minuter
Skala och hacka löken och fräs med färsen ett par minuter. Lägg i hackad paprika, pressad vitlök, tomatpuré, krossade tomater och kanel och småkoka i 5 minuter. Gratinera i cirka 15 minuter
Krydda och låt koka ihop ca 15 minuter. Ca 40-50 minuter. Skala och hacka löken. Bryn löken på svag värme. Lägg i färsen, stek den tills den är grynig och genomstekt