asiatiskt

asiatiskt

  • 15 Recept
Sötsur kycklinggryta med ris

Sötsur kycklinggryta med ris

Skär kycklinglårfiléerna i bitar. Woka kycklingen i omgångar i en stekpanna med hälften av oljan, så att kycklingen blir brynt och genomstekt
Philadelphia-wok

Philadelphia-wok

Strimla köttet. Pressa vitlöken och blanda samman med olja, soja, citronsaft, chilisås och ingefära till marinaden
Het kyckling med ris

Het kyckling med ris

Strimla kycklingen och stek den i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och skär svampen i bitar, och låt det steka med kycklingen ett par minuter
Sötsur kycklinggryta

Sötsur kycklinggryta

Ta bort skinn och ben från kycklingen och skär köttet i mindre bitar. Fräs löken i matfett utan att den tar färg
Panerad kycklingfilé med nudelwok

Panerad kycklingfilé med nudelwok

Nudlar har aldrig varit min favorit men min dotter hade lagat en liknande rätt som hon berömde. Kan ju inte vara sämre än att testa, tänkte jag
Kyckling med nudlar i stark sås

Kyckling med nudlar i stark sås

Asiatiskt mat en söndag på bara en halvtimme. Joline och jag gjorde en galet god kycklingrätt i söndags efter allt julbak och godiskokande
Thai Basil Beef Bowls

Thai Basil Beef Bowls

Cook rice according to directions listed on package. For the sauce. In a small mixing bowl whisk together soy sauce and cornstarch until smooth
WOK!

WOK!

Med tanke på gårdagens inlägg så tänkte jag tipsa om en smarrig middag som jag gärna lagar till helgen
Libanesiska ostpinnar

Libanesiska ostpinnar

Dessa är så goda. Mamma gjorde dessa till oss när vi var små och bodde hemma. Mamma var riktigt duktig på våra maträtter, libanesiska köket
Friterad kyckling med sötsursås

Friterad kyckling med sötsursås

Hej på er,. Nu har det varit asieninspirerad matlagning här hemma igen. I förra veckan publicerade jag ett recept på en hemgjord gryta med biff med bambuskott (smakar precis som på kinarestaurang
Strimlad biff med purjolök

Strimlad biff med purjolök

Strimla biffen i 1/2 cm strimlor och blanda med chilisås, grädde och bikarbonat. Ställ i kylen 2-3 timmar (minst, gärna längre)
Pad thai

Pad thai

4 portioner. 10SP/portion. 250 g risnudlar500 g fläskytterfilé1 broccoli1 morot1 röd chili1 msk sesamolja2 dl böngroddar0,25 solovitlöksalt & pepparkinesisk soja