I afton kommer vi att påvisa två exempel på matpsykoser. Den ena är när Joakim Månlöf år 1976 bestämde sig för att skicka in sitt recept på bananbacon till Allt om Mat, den andra när familjen Bruun mer än 35 år senare tillagar och äter just denna bananbacon
Naturen fortsätter att leverera, nu är det björnbärens tur att börja mogna mer och mer och vi har faktiskt till och med kunnat plocka med oss någras tycken hem från våra senaste promenixer
Fantastisk blender till sommarens drycker. Detta inlägg är i samarbete med Bagaren & Kocken. Jag fick äran att testa denna otroligt kraftfulla blendern och tipsa om lite roliga somriga recept
Hej alla,. Åh det var längesedan jag gjorde min egen pesto men i dag så Du hittar receptet nedan Alex är inte speciellt förtjust i pesto så det är väl därför det aldrig blir pesto här hemma, men efter att ha ätit dagens middag kan jag säga att det kommer serveras pesto minst en gång i månaden
Första gången jag gjorde egen tacokrydda var när Philip skulle börja smaka av vår mat. För det första ska små bebisar inte äta salt men för det andra slipper även ni andra socker och tillsatser som finns i den färdigköpta kryddmixen
Kokosris. Koka riset i saltat vatten enligt förpackningens anvisningar. Rosta kokosen tillsammans med kardemumma i en torr stekpanna tills kokosen är gyllene
Blanda sorbet med vodka och limoncello, vispa ihop slätt. Häll upp i glas och fyll upp med mousserande vin, garnera med citronmeliss elelr myntablad 1,5 dl citronsorbet
13. 00 | juli 25, 2017 | Läsarfrågor. Hej Sofia. Jag tänkte fråga hur du tänkte när du bytte efternamn från Sjöström till Ståhl, dvs tog din makes namn