Sätt ugnen på 200°. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda vetemjöl, havregryn, vaniljsocker, salt och bakpulver och rör ner tillsammans med citronskal, och -saft och smör-&rapsolja i äggsmeten
Sätt ugnen på 200°. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda vetemjöl, havregryn, vaniljsocker, salt och bakpulver och rör ner tillsammans med citronskal, och -saft och smör-&rapsolja i äggsmeten
Nu är det dags för årets påskägg. Jag älskar ägg. Ägg är nyttiga. Istället för ett stort godisfylld ägg gör smarriga ägghalvor fyllda med avokado och baconströssel
Det delas ut påskägg hemma, står kanske en stor skål (eller flera) på jobbet, du blir bjuden av vänner och får kanske något eller några godisfyllda ägg i present om du har (o)tur
Vi är hemma igen från Veronicas roliga 5-årskalas. Många barn blev det och dom har busat runt i timmar, ätit korv med bröd, satt knorren på grisen, ätit glass, slagit sönder en godisfylld pinata och även fått godispåsar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.