Dela upp smeten i tre kastruller och tillsätt en färg bilar i varje kastrull. Droppa i några droppar grön och röd karamellfärg i den gröna och röda smeten
Så här gör du 25 minuter Hacka den vita chokladen till tryfflarna och lägg den i en bunke. Så här gör du 25 minuter Hacka den vita chokladen till tryfflarna och lägg den i en bunke
Vill man kan man droppa i lite svart karamellfärgnär kolan ärfärdigkokt. Klipp eller skär i lagom stora bitar (smörj saxen eller kniven med lite rapsolja så går det smidigare), strö över lite flingsalt som dekoration och slå in
Låt sen stelna i rumstemperatur i några timmar innan du skär upp godiset. Makens kusin och hennes familj är veganer och jag brukar alltid baka ett par veganska grejer när dom kommer över (eller lagar vegansk mat när dom kommer över på middag)
Åh va dom är goda och enkla att göra. Många av er kommer säkert känna igen receptet, det är nämligen samma recept som mina mycket omtyckta kokossnöbollar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.