Helstekt ryggbiffmed grönsaksmix och parmesanPortioner. Parera ryggbiffen fri från senor, salta och peppra rikligt runt om och ge biffen en fin yta runt om på grilljärn
Ringla över lite balsamicokräm och hyvla över rejält med parmesanost. Resultatet ska bli ett kött som är ganska sotigt runt om och rejält rött i mitten
Potatis ochryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. Skiva rödlöken och låt den svetta ihop med det skivade baconet och vitlöken i en kastrull
Ta bort soppan från plattan och kör med mixerstav till slät konsistens. Skölj och hacka purjolöken. Sätt tillbaka soppan på värmen och häll på grädden, rör om och krydda med salt, svartpeppar och häll i riven parmesan
Lägg över kasslern i formen med potatisen och löken. Strimla sendan löken i den storlek man vill ha, jag vill ha lite större bitar så jag delar den på hälften och sedan skivar den i bågar
Servera ryggbiffenmed klyftpotatis, bearnaisesås och sallad. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Fräs finhackad chili och pressad vitlök i olivolja och smör
Salta och peppra ryggbiffsskivorna ordentligt och stek sedan i smör på båda sidor. Sätt även in tomaterna med lite olivolja på, i ugnen och låt rosta tills de får lite färg
Smaka av såsen med honung, salt och svartpeppar. I dag stod jag på passet Latin moves i Långavekaskolans gympasal i Glommen och fantiserade om parmesanost, samtidigt som jag tog ett salsasteg åt vänster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.