Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Idag ska vi prata om fisk tänkte jag, och närmare bestämt sej. Sej är nog min favoritfisk, och jag använder mig av den allt som oftast när jag har fisk på menyn, men vill man hellre använda sig av torsk eller någon annan vit fisk, så går det så klart precis lika bra
Se till att lagen täcker fisken. Låt fisken svalna i lagen. Servera fisken med nykokt färskpotatis, kokta grönsaker, presssgurka och egengjord dillmajonnäs
Lägg fiskruladerna i en kastrull och droppa över citronsaften. Smaka av såsen med salt, peppar och dragon och servera till fisken med kokt potatis och grönsaker
Den dag som denna fiskrätt lagades till hade jag tillsammans med min käresta ätit en rejäl lunch på restaurang och kände att vi bara ville ha en lite lättare fiskrätt till middag
Denna fiskpuddingen är nog barnens absoluta favorit bland fiskrätterna jag gör på jobbet. Jag brukar skära fisken i mindre bitar innan jag blandar ner den i grötblandningen och