12 dl matlagningsgrädde. 12 stora kycklingfileér 6 dl okokt pasta ½ röd paprika ½ gul lök 1-2 dl champinjoner 1 pkt strimlad bacon 2 dl crème fraiche paprika & chili 2 dl matlagningsgrädde 1 dl tacosås eller några msk stark chilisås Riven ost Vitpeppar KycklingkryddaStrimla kycklingen och fräs den i lite matfett
körsbärstomater. Dela körsbärstomaterna och toppa gratängen med tillsammans med riven ost. Det är mycket basket nu - i går var jag o tittade på Idas träning, i dag är det seriematch, i morgon har Ida träning igen och på lördag är det cup hela dagen för Ida
Fräs tomaterna med vitlöken och lite olja i en kastrull, ta ut köttet från ugnen och ta ur det ur formen med timjan, häll grädden med grönsakerna ner i pannan med tomaterna och lägg i buljongtärningen, låt det puttra i några minuter,
Matrecept. Vegetariska zucchinibiffar. God eftermiddag. Nu är det en ny vecka igen och idag har jag haft lite egentid eftersom Oskar och Felicia har varit hos Felicias kusin Hjalmar och fixat lite med lampor och bokhyllor
Vegetarisk midsommarmat – gubbröra (lakto-ovo). Nu kommer den. min bästa och mest älskade paj. Favoriten som åker fram på midsommar, kräftskivor, jul och påsk
Koka köttet. Skär ned köttet i mindre bitar ca 2x2 cm stora. Du kan också koka köttet i grövre bitar ex. om du kokar med ben och sedan skära köttet i mindre bitar och blanda i såsen vid servering
Smula jästen i en bunke. Koka upp vattnet, häll i korngrynen och låt svalna till 37 grader Häll över grynblandningen över jästen och, rör tills den löst sig
Gör så här. Börja med pajskalet. Dela smöret i bitar och lägg det tillsammans med mjölet i en skål. Arbeta degen tills den blir smulig, tillsätt kvarg, fond och salt
Daimmuffins. Galet goda muffins med daimkrisp♥. Du behöver24 st. 2 ägg5 dl socker3 dl mjölk6 dl vetemjöl3 tsk vaniljsocker3 tsk bakpulver200 g smält smör1 daim
Maten är en stor del av sommartider också, minst sagt. Ja, sommaren och grillsäsong är ju helt klart synonymer, men det finns ju många andra maträtter man kanske gärna förknippar minst lika mycket med sommaren, för att inte prata om alla goda desserter och sommarfikor