Krämig kycklingsallad. En hel grillad kyckling som du benar ur och hackar upp. Hacka två stycken gurkor, ett halvt litet isbergsalladshuvud och blanda i grädden samtidigt som kycklingen, sist blandar du i en halv påse gröna ärtor
Strimla kycklingen och lägg ner. 1 kg kycklingfilé. 2 kycklingbuljongtärningar eller motsvarande. 1 kg kycklingfilé. 2 kycklingbuljongtärningar eller motsvarande
Häromdagen gjorde jag kyckling i lergryta. Tycker det är ett fantastiskt bra sätt att få en god och mör kyckling där man dessutom inte behöver lägga mycket tid åt att laga mat
Här kommer så receptet på den ugnsstekta kalkonen från förra söndagen. Inspirerad av av Jamie Oliver brukar jag alltid göra ett kryddsmör som jag stoppar innanför skinnet
) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofyllda kycklingfiléer
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Låt det koka ihop ett tag medan kycklingen steks. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över såsen och bred ut den lite fint över
Lägg tillbaka kycklingen och tillsätt fond, kokosmjölk och chilisås. 500 g kycklinglårfilé. 5 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond. 14 portioner kokt ris och valfritt gröntSkär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Låt allt koka sakta i ca 20 minuter tills kycklingen är genomkokt
Hela familjen älskar kyckling i lergryta, och jag gör ofta likartade varianter men sällan samma. Snitta skinnet på kycklingen, lägg den i påsen och klappa in marinaden
Pensla kycklingfiléerna med chilisåsen. Salta, peppra och bryn kycklingfiléerna snabbt. Toppa salladsfatet med skivad kycklingfilé, det rostade brödet och det knaperstekta baconet