klart du ska få receptet botten 100 g smör 1 1/2 socker 1ägg 3dl mjöl 1tsk bakpulver rör ihop å tryck ut i formen ingen förgräddning , fyll med frysta eller färska bär ,rör ihop 3dl gräddfil 1ägg 2tsk vaniljsocker 1dl socker ,slås över bären grädda i 200 grader i ca 30 minuter serveras kall lycka till
Börja med åt klippa tomtarna i bita. Och bryt chokladen i bitar. Smält smöret och sen i med alla ingredienser förutom den vita chokladen och låt tomtarna smälta och rör om då och då
Gnid in köttet i salt och peppar och bryn sedan köttet. Sätt sen in köttet i ugnen i ca 10 minuter. Finhacka löken (vitlöken) och låt den puttra i smör i ca 1 minut utan att ta färg
Smält chokladen och kokosfett tillsammans i en bunke i vattenbad. Rör om så det är väl blandat. Fyll formarna och in i frysen ca 1 timme 200g Kokosfett
Smöra och bröa en form. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda samman mjöl och bakpulver och vaniljsocker. Smält smöret/margarinet och häll i mjölken så det blir ljummet